Over ons

David Achiel en zijn team

Onze story

- al meer dan 20 jaar actief als aannemer

In 1998 begon David Achiel uit Oudenburg als aanlegger van terrassen en opritten in bijberoep. Door de steeds toenemende vraag naar zijn diensten maakte hij in 2000 de keuze om dit beroep niet langer in bijberoep uit te oefenen maar om er zijn hoofdberoep van te maken. De opdrachten bleven binnenstromen en om hieraan gehoor te kunnen geven nam hij enkele mensen in dienst. Ook zijn vrouw, Belinda Hessens, begon een handje te helpen in de zaak door zich over de administratie te ontfermen.

David Achiel heeft door de jaren heen een indrukwekkende portfolio opgebouwd. Zo is hij niet enkel beschikbaar voor particulieren, maar heeft hij ook ervaring in het werken in onderaanneming. Zijn expertise reikt ook verder dan alleen het leggen van terrassen en opritten. Zo kan men beroep doen op hem en zijn team bij het plaatsen van omheiningen en faience of bij het leggen van vloeren.

Hoe gaan wij te werk?

- eerst en vooral uw luisterend oor

Voor elke opdracht wordt er een oplossing op maat van de klant gezocht. Na een grondige inspectie van het te verbouwen terrein wordt er een vrijblijvende offerte met een eerlijke prijs opgesteld. Het staat u uiteraard vrij om uw materialen te kiezen bij een leverancier naar keuze. Mocht u dat wensen, kunnen wij ook instaan voor de aankoop, afhaling en transport van de gewenste materialen.

Het werkgebied van deze vakman is West- en Oost-Vlaanderen (tot tegen Gent). Aarzel dus niet om telefonisch of via e-mail contact op te nemen als u in deze regio woont. Een snelle maar uitmuntende service spreekt voor zich bij deze topaannemer!

Diensten

Realisaties