David Achiel - Aannemer voor terrassen, opritten, vloeren en faience

Tegelvloeren

Vloerder David Achiel zijn specialiteit!

Tegelvloer laten aanleggen?

- we geranderen u een piekfijne uitvoering

Mooie tegels geven onmiddellijk die extra touch aan de hele kamer. Er zijn talloze mogelijkheden: verschillende tegels in andere kleuren, een mooi patroon op de tegels of een speciaal legpatroon. Dit werk klinkt als een echt huzarenstuk. Gelukkig kan u een nieuwe vloer leggen in Oudenburg of omstreken overlaten aan een ware expert, namelijk David Achiel!

David Achiel legt de tegels die het best bij uw kamer passen! Door zijn kwalitatieve service zal het werk zeer zorgvuldig en eersteklas worden uitgevoerd. Het resultaat? De klant krijgt een vloer zoals nooit tevoren!

Onze vaste leveranciers zijn Artstone, Vandix, Gravelart en Impermo. Via de links kan u hun aanbod bekijken, of u kan u door ons laten begeleiden. Voorziet u liever zelf een tegel bij een andere leverancier? Dan is dat uiteraard ook zeker mogelijk.

Een vloer leggen in Oudenburg of omgeving is iets waar je David Achiel voor inschakelt. Bel of mail dus nog vandaag! Hij beperkt zich niet enkel tot de regio Oudenburg, maar voert opdrachten uit in de volledige provincie West-Vlaanderen en een gedeelte van Oost-Vlaanderen (tot tegen Gent). Wacht dus niet om zijn expertise in huis te halen!